شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

بیانیه حماس درباره مذاکرات دوحه و اقدامات تشکیلات خودگردان در جنین

بیانیه حماس درباره مذاکرات دوحه و اقدامات تشکیلات خودگردان در جنین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیانیه ای درباره مذاکرات دوحه تاکید کرد: این دور از مذاکرات بر رسیدن به توافق آتش بس کامل و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غزه متمرکز می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه ای ادامه جنایت های شنیع صهیونیست ها علیه مردم بی دفاع غزه را محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است: در حالی که ۴۵۵ روز از آغاز جنگ غزه می گذرد، رژیم جنایتکار صهیونیست همچنان در حال نسل کشی، پاکسازی قومی، و کوچ اجباری فلسطینیان است. این در حالی است که این جنایات با همکاری و همدستی دولت های غربی از جمله آمریکا و انگلیس به وقوع می پیوندد.

 

این بیانیه تاکید دارد: ما شاهد بدترین فجایع و جنایات صهیونیست ها طی ۱۵ ماه اخیر علیه سیستم بهداشت و درمان غزه بوده ایم. صهیونیست ها علاوه بر محاصره کامل غزه و جلوگیری از ورود اقلام دارویی و بشردوستانه به این باریکه، مراکز درمانی را نیز هدف قرار می دهند.

 

حماس از ادامه مذاکرات غیرمستقیم میان این جنبش و رژیم صهیونیستی طی امروز در دوحه برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان طرفین منازعه خبر داد. این دور از مذاکرات متمرکز بر رسیدن به توافق آتش بس کامل و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غزه می شود.

 

این بیانیه با اشاره به توحش رژیم صهیونیستی علیه مراکز درمانی غزه، می افزاید: ما بار دیگر از سازمان جهانی بهداشت و سازمان صلیب سرخ جهانی درخواست داریم تسلیم فشار اشغالگران نشده و در دفاع از فلسطینیان اقدامی انجام دهد. ما خواهان اعزام ناظران بین المللی به بیمارستان‌های نوار غزه و اعمال حفاظت و جلوگیری از ادامه جنایت‌های رژیم اشغالگر هستیم.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین درباره جنایات اخیر صهیونیست ها تصریح دارد: طی شبانه روز گذشته صهیونیست ها دستکم ۳۴ حمله به مناطق مختلف غزه انجام داده اند که طی آن دستکم ۱۰۵ غیرنظامی به شهادت رسیدند.

 

حماس با انتقاد از تشکیلات خودگردان فلسطین مستقر در رام الله، می افزاید: دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان در حال رقم زدن یک جنایت در جنین هستند. آنها از محاصره، کشتار غیرنظامیان، و بازداشت و شکنجه بهره می گیرند. چنین اقداماتی تنها در راستای منافع صهیونیست ها بوده و طرح خبیثانه آنها به منظور پایان بخشیدن به مقاومت فلسطینیان در کرانه باختری است.

 

مقاومت اسلامی فلسطین با اشاره به مذاکرات با جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین، ابراز امیدواری کرد با توجه با انعطافی که حماس از خود در مذاکرات نشان داده است تلاش ها به منظور تشکیل کمیته پشتیبانی از جامعه در چارچوب نظام سیاسی فلسطین به سرانجام برسد.

 

رژیم صهیونیستی بر اساس طرح ژنرال ها به دنبال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه است که به همین منظور پاکسازی قومی فلسطینیان از این منطقه در دستور کار صهیونیست ها قرار گرفته است.

 

پیش تر ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به بیمارستان کمال عدوان، تنها مرکز درمانی فعال در شمال غزه، بیماران و کادر درمانی را دستگیر و این بیمارستان را نیز به آتش کشید. اکنون هیچ مرکز درمانی فعالی در این منطقه برای ارائه خدمات به غیرنظامیان وجود ندارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار