دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

بیانیه حماس درباره مذاکرات دوحه و اقدامات تشکیلات خودگردان در جنین

بیانیه حماس درباره مذاکرات دوحه و اقدامات تشکیلات خودگردان در جنین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیانیه ای درباره مذاکرات دوحه تاکید کرد: این دور از مذاکرات بر رسیدن به توافق آتش بس کامل و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غزه متمرکز می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه ای ادامه جنایت های شنیع صهیونیست ها علیه مردم بی دفاع غزه را محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است: در حالی که ۴۵۵ روز از آغاز جنگ غزه می گذرد، رژیم جنایتکار صهیونیست همچنان در حال نسل کشی، پاکسازی قومی، و کوچ اجباری فلسطینیان است. این در حالی است که این جنایات با همکاری و همدستی دولت های غربی از جمله آمریکا و انگلیس به وقوع می پیوندد.

 

این بیانیه تاکید دارد: ما شاهد بدترین فجایع و جنایات صهیونیست ها طی ۱۵ ماه اخیر علیه سیستم بهداشت و درمان غزه بوده ایم. صهیونیست ها علاوه بر محاصره کامل غزه و جلوگیری از ورود اقلام دارویی و بشردوستانه به این باریکه، مراکز درمانی را نیز هدف قرار می دهند.

 

حماس از ادامه مذاکرات غیرمستقیم میان این جنبش و رژیم صهیونیستی طی امروز در دوحه برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان طرفین منازعه خبر داد. این دور از مذاکرات متمرکز بر رسیدن به توافق آتش بس کامل و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غزه می شود.

 

این بیانیه با اشاره به توحش رژیم صهیونیستی علیه مراکز درمانی غزه، می افزاید: ما بار دیگر از سازمان جهانی بهداشت و سازمان صلیب سرخ جهانی درخواست داریم تسلیم فشار اشغالگران نشده و در دفاع از فلسطینیان اقدامی انجام دهد. ما خواهان اعزام ناظران بین المللی به بیمارستان‌های نوار غزه و اعمال حفاظت و جلوگیری از ادامه جنایت‌های رژیم اشغالگر هستیم.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین درباره جنایات اخیر صهیونیست ها تصریح دارد: طی شبانه روز گذشته صهیونیست ها دستکم ۳۴ حمله به مناطق مختلف غزه انجام داده اند که طی آن دستکم ۱۰۵ غیرنظامی به شهادت رسیدند.

 

حماس با انتقاد از تشکیلات خودگردان فلسطین مستقر در رام الله، می افزاید: دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان در حال رقم زدن یک جنایت در جنین هستند. آنها از محاصره، کشتار غیرنظامیان، و بازداشت و شکنجه بهره می گیرند. چنین اقداماتی تنها در راستای منافع صهیونیست ها بوده و طرح خبیثانه آنها به منظور پایان بخشیدن به مقاومت فلسطینیان در کرانه باختری است.

 

مقاومت اسلامی فلسطین با اشاره به مذاکرات با جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین، ابراز امیدواری کرد با توجه با انعطافی که حماس از خود در مذاکرات نشان داده است تلاش ها به منظور تشکیل کمیته پشتیبانی از جامعه در چارچوب نظام سیاسی فلسطین به سرانجام برسد.

 

رژیم صهیونیستی بر اساس طرح ژنرال ها به دنبال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه است که به همین منظور پاکسازی قومی فلسطینیان از این منطقه در دستور کار صهیونیست ها قرار گرفته است.

 

پیش تر ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به بیمارستان کمال عدوان، تنها مرکز درمانی فعال در شمال غزه، بیماران و کادر درمانی را دستگیر و این بیمارستان را نیز به آتش کشید. اکنون هیچ مرکز درمانی فعالی در این منطقه برای ارائه خدمات به غیرنظامیان وجود ندارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار